Menyer

Varm lunch:

Onsdagar & torsdagar mellan kl 12-14, (enklare kalla rätter & fika serveras mellan kl 11-15)

Vecka 16:

Onsdag: Påsklunch (se nedan!)

Torsdag: Påsklunch (se nedan!)

(OBS! Ändringar kan förekomma)

135:-/person inkl sallad, måltidsdryck, kaffe & liten kaka

Nyhet! ”Rädda maten” – rätter erbjuds i vår lunchservering som alternativ till Dagens lunch!

Påskmeny

3-rättersmiddag

Serveras Långfredag & Påskafton – BOKA BORD nedan! Går även bra att ringa!

Gubbröra, tångkaviar & Havsknäcke

Stekt lax eller kyckling med vårig potatissallad & smarriga tillbehör

Rabarberkompott med vaniljglass & crunch

495:-/person

inkl. kaffe på maten

Barnmeny finns!

Påsklunch

Serveras onsdag 16/4 & Skärtorsdag

Påsktallrik & Påskdessert – 135:-/person (inkl bordsdryck & kaffe)

Välj mellan sill, lax eller kyckling-tallrik med passande tillbehör!

Eldsagas Avsmakningsmenyer…

I vårt ”matlabb” experimenterar vi med smaker, tekniker, råvaror & kombinationer mm för att få fram en smakupplevelse utöver det vanliga!

Menyn består av fem till sju rätter , vi bestämmer vad alla ska äta och menyn är hemlig och presenteras rätt för rätt utav vår eminente hovmästare på restaurangen! Vi kommer även att ha olika teman samt bjuda in gästkockar vid några utav tillfällena! Vår vision är att skapa en matupplevelse att minnas tillsammans!

Pris för upplevelsen är 750:-/person. Vi erbjuder även ett noga utvalt dryckespaket med alkoholhaltiga drycker som matchar menyn för 395:-/person alternativt alkoholfritt dryckespaket för 210:-/person om man önskar boka det.

Se bokningsbara datum genom att klicka på knappen ”BOKA BORD” och välj ”Avsmakningsmeny” varmt välkommen med Din bokning!

OBS! Missa inte att meddela i bokningen vilket dryckespaket ni önskar!

Vårens a´la carte…

Från 1 mars 2025

Förrätter:

Delitallrik med lokala smaskigheter

Lagom till två..

189:-

Gubbröra & Havsknäcke

129:-

Cognacsgravad dovhjort med mandelpotatiskräm, rödvinsreduktion & rosmarinkaviar

149:-

Copparulle med vit tryffelkräm, balsamicotomater, lagrad ost, ruccola & briochekrutonger

149:-

Varmrätter:

Stekt lax med ljummen potatissallad, rostade grönsaker, ramslöksbea & syrad fänkål

289:-

Entrecote med ljummen potatissallad, rostade grönsaker, ramslöksbea & rödvinsreduktion

349:-

Eldsaga Pork Prawn med nudlar, 

rökt sidfläsk, grönsaker & Vannameiräkor

269:-

Havets soppa serveras med citronaioli, bröd & färskost. Toppad med bränd lökolja, dill & salladslök

259:-

Havets burgare med sallad, citronaioli, picklad rödlök, gurka & salladslök. Därtill rostad potatis

245:-

Smashad högrevsburgare med sallad, chilidressing, inlagd gurka, ost & picklad silverlök. Serveras med rostad potatis & aioli

245:-

Desserter:

Gratinerad getbrie med citron- & timjansirap, kanderad mandel & hambakt fröknäcke

95:-

Rabarbermousse, mjölkchokladganache, syltad rabarber, puffad majs med kakao & vit choklad samt frystorkat jordgubbsströssel

119:-

Marängsviss med hallonsås & choklad

95:-

Lokaltillverkade Praliner 

45:-/st

Barnmeny

Från 1 mars 2025

Pasta Bolognese

145:-

Liten Havets burgare med tillbehör

155:-

Liten hamburgare med tillbehör

155:-

Nachotallrik

95:-

Glass med topping

55:-

Elden sätter smakerna!